Meest Gestelde Vragen

Wij beantwoorden ze graag!

Staat uw vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

De beste tijd om Tanzania te bezoeken is tijdens het droge seizoen, dat loopt van juni tot oktober. Dit is het hoogseizoen voor safariritten en wildobservatie, omdat de dieren zich verzamelen bij permanente waterbronnen. Ook de maanden januari en februari zijn geschikt vanwege het aangename weer.

Ja, de meeste bezoekers hebben een visum nodig om Tanzania binnen te komen. Dit kan verkregen worden bij aankomst op de internationale luchthaven of via een e-visum voorafgaand aan de reis.

Ja, er zijn enkele vaccinaties aanbevolen voor reizen naar Tanzania, zoals gele koorts, hepatitis A en B, en tyfus. Raadpleeg een reisadviseur of medisch professional voor de meest recente vaccinatievereisten.

De valuta die in Tanzania wordt gebruikt, is de Tanzaniaanse shilling (TZS). Geld wisselen kan worden gedaan bij banken, wisselkantoren en sommige hotels. Het is handig om wat contant geld mee te nemen, maar creditcards worden ook geaccepteerd in grotere hotels en toeristische gebieden.

Over het algemeen is Tanzania een veilig land voor reizigers, maar het is altijd belangrijk om voorzichtig te zijn en de gebruikelijke veiligheidsmaatregelen te volgen. Houd waardevolle spullen goed in de gaten, vermijd afgelegen gebieden 's avonds en vroeg in de ochtend, en volg altijd de instructies van lokale gidsen en autoriteiten op.

Enkele must-visit safari-bestemmingen in Tanzania zijn de Serengeti National Park, Ngorongoro-krater, Tarangire National Park en Lake Manyara National Park. Elk park biedt unieke landschappen en een overvloed aan wilde dieren.

WorldofTanzania_logo

Ontdek de magie van dit betoverende land met onze op maat gemaakte reiservaringen en maak je klaar voor een onvergetelijke reiservaring in Tanzania.

Socials

Copyright © 2023 WorldofTanzania, Alle rechten voorbehouden.