WorldofTanzania_logo

Over Ons

Een reis door ons verhaal

Welkom bij World of Tanzania!

Bij World Of Tanzania zijn we niet alleen gepassioneerd om onze klanten unieke en op maat gemaakte reiservaringen te bieden, maar we geloven ook sterk in het teruggeven aan de lokale gemeenschap en het bevorderen van een rechtvaardigere wereld.

We erkennen dat reizen een krachtige en transformerende ervaring kan zijn, niet alleen voor de reizigers zelf, maar ook voor de plaatsen die ze bezoeken. Daarom willen we de impact van onze reizen maximaliseren door samen te werken met lokale gemeenschappen en ervoor te zorgen dat de voordelen van het toerisme eerlijk verdeeld worden.

Als onderdeel van onze inzet voor duurzaam toerisme, werken we samen met lokale gidsen, accommodaties en andere partners om economische kansen te creëren voor de lokale bevolking. We zorgen ervoor dat onze activiteiten zorgvuldig worden gepland en uitgevoerd met respect voor de lokale cultuur, tradities en natuurlijke hulpbronnen.

Door onze reizen te boeken, draagt elke klant automatisch bij aan de positieve verandering die we willen bevorderen. We geloven dat het toerisme de potentie heeft om een instrument van transformatie en empowerment te zijn, en we moedigen onze klanten aan om open te staan voor authentieke ontmoetingen, culturele uitwisselingen en het leren van de lokale gemeenschap.

Bij World Of Tanzania zien we het bevorderen van duurzaam toerisme en het betrekken van de lokale gemeenschappen als onze verantwoordelijkheid en het hart van ons bedrijf. Samen met onze klanten willen we een positieve impact creëren en bijdragen aan een rechtvaardigere wereld, waarin onze avonturen niet alleen betekenisvol zijn voor onszelf, maar ook voor de mensen in Tanzania.

Ons team bestaat uit een Tanzaniaan en twee Nederlanders, allemaal met roots in Tanzania. Deze diverse achtergrond stelt ons in staat om onze klanten de best mogelijke ervaringen te bieden. Al onze reizen worden onder de begeleiding van ons Nederlandse team uitgevoerd in samenwerking met onze Tanzaniaanse partners.

Karibu sana! (Welkom!)

Het team van World Of Tanzania

Terence Morsch

Terence is half Nederlands en half Tanzaniaans, geboren en opgegroeid in Nederland. Hij heeft een diepe passie voor het ontdekken en delen van de onontdekte schatten van Tanzania. Voordat hij World Of Tanzania oprichtte, begon Terence een reis gerelateerd Instagram-account om mensen bewust te maken van de diversiteit en schoonheid van Tanzania. De enthousiaste reacties die hij ontving, inspireerden hem om zijn eigen reisbedrijf te starten. Terence heeft een schat aan kennis over de lokale cultuur, bezienswaardigheden en avonturen in Tanzania - en hij gebruikt die kennis om unieke, op maat gemaakte reiservaringen te creëren voor elke klant.

Reney Smith Pietersen

Zowel Nederlands als Tanzaniaans van afkomst, heeft Reney een boeiend verhaal te vertellen. Hij werd geboren in Tanzania en verhuisde op jonge leeftijd naar Nederland, waar hij zijn opleiding voltooide. Na jarenlang weg te zijn geweest, keerde Reney terug naar zijn geboorteland en voelde hij een diepe verbondenheid met de prachtige landschappen en rijke cultuur van Tanzania. Naast zijn rol als Operations Manager bij World Of Tanzania, heeft Reney nog een andere passie: vliegen. Hij is ook werkzaam als piloot bij Air Tanzania. Met zijn grondige kennis van Tanzania, zowel vanuit de lucht als over land, brengt Reney een unieke perspectief en expertise naar ons team.

Allan Peter Salanje

Als een inheemse Tanzaniaan groeide Allan op tussen de spectaculaire landschappen en wilde dieren van dit prachtige land. Zijn passie voor de natuur en zijn verlangen om anderen te inspireren bracht hem ertoe om zijn carrière als tourgids na te streven. Allan heeft bijna 10 jaar ervaring als ervaren tourmanager en zijn enthousiasme en kennis van de lokale flora en fauna maken hem de perfecte tour guide om u te begeleiden op uw Tanzaniaanse avontuur. In zijn vrije tijd is Allan ook een fervent vogelliefhebber en fotograaf, met een uitgebreide verzameling van avifauna-foto's waar hij graag over vertelt.
WORLDOFTANZANIA_v2

Bij World Of Tanzania zijn we gepassioneerd om u de magie van Tanzania te laten ervaren, terwijl we ervoor zorgen dat uw reizen een positieve impact hebben. Met ons diverse team en uitgebreide kennis van Tanzania streven we ernaar om u uitzonderlijke en gepersonaliseerde ervaringen te bieden die uw verwachtingen overtreffen.

Ga met ons mee op deze ongelooflijke reis en ontdek de wonderen van Tanzania terwijl u een verschil maakt in de lokale gemeenschappen. We kunnen niet wachten om onvergetelijke herinneringen met u te creëren.

WorldofTanzania_logo

Ontdek de magie van dit betoverende land met onze op maat gemaakte reiservaringen en maak je klaar voor een onvergetelijke reiservaring in Tanzania.

Socials

Copyright © 2023 WorldofTanzania, Alle rechten voorbehouden.